Aktiviteter

Aktiviteter

Med årets slut i sikte vill vi på SpringAid International Development (SAID Sweden) önska er alla våra medlemmar, månadsgivare, och supportrar och volontärer en riktigt god jul och ett gott nytt år.

Vi vill också passa på att säga stort tack för ert förtroende och engagemang under det gångna året. Det har varit ett år fyllt av utmåningar och möjligheter.

Mitt i ett utmanande år fortsatte vi att matcha framåt i solidaritet med dem som lever i fattigdom och hunger. Tack vare er, våra otroliga medlemmar, månadsgivare och supportrar!

Vänner, era gåvor idag kommer att göra det möjligt för oss att ge utsatta kvinnor och barn verktyg att stärka samhällen och förändra liv. Tillsammans kan vi ge dessa kvinnor och flickor friheten att fortsätta sin utbildning, förbättra sin hälsa och uppfylla sina ambitioner.

Hjälp oss till att lyfta 200 nigerianska familjer ur extrem fattigdom genom vårt LEAP Local Entreprenuership Access Project, där vi utbildar kvinnor och ungdomar och ger dem startkapital för att starta egna småföretag. Ge idag och hjälp oss att förändra liv.

Vi tackar gamla medlemmar som har erlagt medlemsavgift för 2023 samt vädjar till alla som inte har gjort det att vi litar på deras stöd.

Vi kan inte göra det fantastiska arbete som vi gör för fattiga och marginaliserad barn, kvinnor och unga utan medlemmar som betalar medlemsavgift och skänker gåvor till vår verksamhet. Medlemsavgift för 2023 är 300 sek en skilda och 400 sek för familj-medlemskap.

Tillsammans kan vi bidra till en bättre värld för marginaliserade barn och kvinnor.

Vi ser nu fram emot att fortsätta arbetet för människor som lever i utsatthet tillsammans i det nya året.

Varma julhälsningar, en riktigt god jul och ett gott nytt år!

John Chu

För SAID Swedens styrelse

Swish nummer: 1236 942 502