Image

Vill du starta en egen insamling till SAID Sweden?

Dessa livets moment ger möjlighet till att starta egen insamling till SAID Sweden: Fyller du år, eller tar examen, eller vill du hedra en avlidens minne?

Du kan starta en egen insamling genom att meddela i inbjudan, dödsannonsen eller på annat sätt att du önskar att eventuella gåvor går till SAID Sweden. De som vill uppvakta dig skickar eller swishar direkt till SAID Sweden eller på vårt bankgiro. Var god och be dem att ange ändamålet tydligt, t. ex.  Be dem att de anger ändamålet tydligt, t.ex. ”Berits 60 år”, "Minnesgåva Katarina” eller, Lukas studentexamen”.  

Meddela samtidigt SAID Sweden på att du ordnat en insamling och till vilket ändamål. Vi skickar då dels ett gåvobevis till dig med en lista över alla som bidragit och totalbeloppet som kom in, samt ett individuellt tackkort direkt till var och en som deltagit i insamlingen. 

Du kan också starta en insamling för SAID Sweden på Facebook. Många väljer att göra båda delarna. Vi kan inte skicka tackkort till dem som ger till dig på din egen facebooksida, men vi skickar ett tackkort till alla som ordnar en facebookinsamling. (Det går att ordna facebookinsamling när som helst till förmån för SAID Sweden, du måste inte fylla år!)